Бели кецове – есенциална част от модния гардероб

Цветовете бяло и черно трябва да присъстват задължително в един гардероб и то в големи количества. Те са елегантни и непретенциозни – подхождат си в комбинация с всички останали цветове от палитрата. Облечете дантелена черна рокля и ще сте кралица на бала. Но обуйте бели кецове и ще обиколите света със стил. Кецовете в бяло са сред най-предпочитаните за топлите (и не само) дни, а ето какво може да постигнете с чифт бели кецове и добро настроение.

Комбинирайте с всичко

Белите кецове ви осигуряват стилна визия по всяко време и за всеки повод. Моделите с ниска подметка са предпочитан избор за всекидневна употреба. Те са с вас по време на лежерен уикенд със семейството, парти на двора или шопинг терапия. Просто ги грабвате и дори не мислите за цветовете на облеклото си. Те са добро попълнение към цветна лятна рокличка, но и към дънки с шарена тениска.

За специалните поводи вземете кецове с платформа като алтернатива на високите обувки. Кецовете с платформа са дефиницията на спортно-елегантен стил. Сдобийте се с чифт и ще изглеждате чудесно с права пола или кокетна рокля, но минус неприятната умора в краката при продължително носене.

Увереност през лятото

Отворените обувки, като сандали и чехли, са предпочитани от много дами през лятото. Те обаче не са идеалният избор, когато става въпрос за комфорт. От тази гледна точка, не са подходящи за жените, които обичат да са активни и се движат предимно пеш.

 

Обути в бели кецове, ще крачите уверено из градските улици на път за работа, а през уикендите ще се наслаждавате на свежи утрини в парка. Нищо друго не може да се сравни с усещането за стабилност, което осигурява твърдата подметка. Затворените обувки предпазват краката ни от наранявания, изгаряния и ухапвания от насекоми. Чифт кецове ни спасяват от досадните летни комари, а белият им цвят подчертава наскоро придобития тен.

Стилни по всяко време на годината

Бялото е задължително през лятото, но можете да го включите в аутфита си и през зимата. Кецовете по принцип са всесезонни обувки, но има разлика в моделите за лято и зима. За горещите дни изберете такива, които позволяват на крака да диша, по-леки и с гладка подметка. Зимно време пък трябва обувките да са от здрав материал, за да не пропускат влага. Също така внимавайте за грапавината на подметката, за да избегнете подхлъзвания. И докато през зимата всички се затварят вкъщи и носят черно, вие ще се движите със стил по мокрите улици. Обувайте спокойно кецовете, без значение от прогнозата за времето.

Актуална визия с акцент

Световни знаменитости редовно са забелязвани от папараци, обути в любимите си обувки. Познахте – отново говорим за кецове. Следователно, ако искате да изглеждате като от корица на списание, е достатъчно да сложите правилната обувка.

Особено популярни са бели кецове с акценти – сребристо, златисто, червено, шарено, на цветя, на звездички и други геометрични форми. Разнообразието е огромно, а тези допълнителни детайли отличават вашите обувки и правят визията ви още по-неустоима.

Ако още не сте се сдобили с чифт бели кецове, поръчайте вашите от Galdini.