новини

Черен петък промоции и намаления

Published on

black friday
намаления за черен петък

Какво е Черен петък?

Това е денят след Деня на благодарността и се пада в петък и с него настъпва началото на празнични пазарувания с огромни намаления на цените и горещи оферти. Повечето магазини обявяват своите разпродажби по-рано с цел да привлекат повече хора в магазина си.

Кога е Черният петък тази година?

Петък, 27 ноември 2020-та година Черният петък 2020 ще бъде едно наистина неповторимо и зашеметяващо пазаруване, защото ще можете да закупите изключително широка гама от продукти с изкушаващо неустоими намаления – най-добрите на пазара. Онлайн магазините ще се опитат да информират клиентите си за разпродажби и намаления, като допълнителна информация може в повечето случай да откриете в сайтовете им. Така ще научите за отстъпките преди всеки друг. За да можем заедно да се насладим на един много добър черен петък 2020 е препоръчително пазаруването през онлайн платформите на самите търговзи, за да се избегнат струпвания във физическите магазини. Онлайн може да откриете електроника, най-новите модели смартфони, таблети, смарт гривни и часовници, въздухопречистватели и много други на всички световноизвестни марки като iPhone, Xiaomi, Huawei, Samsung, Google Pixel и много други.

Кога търговците публикуват своите предложения?

Предложенията и офертите за намалени цени за черният петък се обявяват обикновенно на предишният ден като има и практика това да се случва още в началото на месец ноември, а дори и през октомври.

Онлайн магазините имат ли Черен петък?

По-голямата част от офертите за Черния петък са онлайн, защото е по-безопасно, по-сигурно и по-удобно за пазаруване. На черният петък в сайта на Citytel ще имате възможността да откриете страхотни отстъпки и горещи оферти за стотици продукти, като в много от случаите намаленията надминават дори 50% по-малко от редовната цена. Намаленията за Черен петък през 2020-та година ще са в повечето категории продукти, за да можете да се насладите на пазаруването си и да откриете вашият продукт на супер цена. Възползвайте се от офертите за Черен петък, за да вземете мечтания въздухопречиствател, от който се нуждаете, или онзи смартфон, който обожавате, на най-изгодната цена. Подгответе се за идващите коледни и новогодишни празници в най-подходящият момент Черен петък 2020 – най-изгодни цени, топ предложения и подаръци ще има за всички от сърце.