новини

Наблегнете на стилните дамски чанти през рамо при работно интервю

Published on

дамски чанти
стилни дамски чанти

Навън е студено а на вас ви предстои интервю за нова работа. Имате известна доза притеснение, относно това коя точно от вашите дамски чанти за рамо е подходяща за този случай. Чудите се, дали да не вземете удобната ежедневна чанта, дамската раница от естествена кожа, официалната си малка чантичка или доказалия се във времето по-спортен модел.

Отговорът на въпроса е доста лесен, и касае това, точно за каква работа бихте кандидатствали вие. И все пак ако не сте убедени, можете да изискате мнението и на някой от модните експерти в бранша.

Ако кандидатурата ви е отправена в някои от банките или кандидатствате за секретарската работа или изобщо към това да сте офис служителка, прочетете следните редове. В тази ситуация ще ви е нужно не само да носите красива дамска чанта през рамо, но и да сте облечена и с подхождащ ви стилен костюм. Не наблягайте на спортния стил, той няма да ви е от полза, дори и да ви е по удобен. Наблегнете на цветове класическо черното или тъмно сивото, които са строги и семпли, подходящи за бизнес среда. С тези цветове може да комбинирате по-пъстри дамски чанти за рамене, която да е изблик на женственост, нали вие бихте могли да сте лицето на офиса. Някои от модните експерти съветват че точно ежедневната ви, но стилна чанта е най-правилният избор. Много такива продукти разгледайте тук https://bagsline.bg/damski-chanti

Ако си нямате и капка понятие, тук ще ви насочим с какви дрехи, обувки и чанти да се облечете и подготвите, за да направите силно впечатление на вашият може би бъдещ работодател, и да спечелите конкурса!

А вие на какво мнение сте момичета, и каква дамска чанта бихте избрали, ако се кандидатирате за секретарка на водеща строителна компания?

Всичките шефове обичат да имат добре изглеждащи секретарки, които да внасят свежест и красота в офиса. Заради това, сложете нормално късата пола над коляното, в комбинация със стилно сако със жакет и ги съчетайте с дамските си ботуши на тънък като пирон ток прилепнали плътно по крачето ви. Независимо че бизнес средата има специфичен дрескод, вашата стилна дамска чанта през рамо може да направи отлично впечатление. Преди кастинга за работа, съчетайте добре цялостния тоалет с дамската чанта от естествена кожа или еко материал. Желателно е да се подготвите няколко дни преди интервюто за работа, за да сте спокойна в направения избор. Също така, ще трябва да разполагате с време, ако се наложи да посетите магазините за чанти в близкия МОЛ или да разгледате в някой онлайн магазин.

Ако ви предстои кандидатура в медицинско заведение или искате да сте рентгенова лаборантка например, тогава по-добре е да заложите на ежедневния и класически стил чрез дамски чанти през рамо или дори направо удобна дамска раница. Тук изобщо не е важно да се явявате доста стилно нагласена в официални дрехи и чантичка. Може да наблегнете на практичните по-големи чанти, но никога не отивайте там небрежно облечена и обута, със замърсени или не добре поддържани обувки или чанта с протрити дръжки от дълго несене. Все пак в болниците и лабораториите хигиената е на първото място и вашия външен вид трябва да бъде спретнат и приветлив.

Няколко последни съвета.

  • Чантата през рамо е желателно да контрастира на цвета на основното ви облекло.
  • На интервю за работа никога не носете официална дамска чанта, защото биха ви помислили за несериозна дама с много претенции.
  • Избягвайте моделите чанти с много висулки, ресни, метални пулпи в гръндж стил или по-екстравагантните модели.

И нека сега да обобщим – независимо с каква от своите дамски чанти през рамо ще се появите пред бъдещият си работодател, то те трябва да бъдат близки до вашият стил на обличане с цел да можете да си ги носите и в последствие, дори и да не ви приемат на това работно място за което се кандидатирате. 

Източник: https://bagsline.bg/